تعريف نماد ملي فرهنگي براي صنايع‌دستي ايران

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اردشير محمدي در ديدار با تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: کارشناسان صادرات گمرک با مباحث حوزه صنايع‌‌دستي آشنايي کمي دارند که اين موضوع در ورود و خروج اين توليدات تأثير گذار است.

وي با بيان اينکه آشنايي آن‌ها با اين بخش در حل مشکلات صادرات صنايع‌دستي تأثير گذار است،‌ گفت: گروه‌هاي مختلفي چون گردشگران خارجي در گمرک رفت و آمد مي‌کنند که آموزش کارشناسان در حرکت آن‌ها به سمت و سوي صنايع‌دستي تأثير گذار است.

رئيس کل گمرک جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: در صورت موافقت معاون صنايع‌دستي کشور با اين موضوع، گامي موثر در توسعه بازار خارجي توليدات صنايع‌دستي برداشته مي‌شود.

محمدي ادامه داد: يکي ديگر از راهکارهايي که در فرهنگ سازي براي صنايع‌‌ستي و هنرهاي سنتي تأثيرگذار است، تعريف نماد ملي فرهنگي براي اين توليدات است.

به گفته اين مقام مسئول تعريف اين نماد زمينه ساز آشنايي و نزديکي بيش از پيش دستگاه‌ها و سازمان‌هاي مختلف با صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مي‌شود.

رئيس کل گمرک با اشاره به اينکه تعريف اين نماد تعاملات بخش صنايع‌دستي با گمرک را نزديکتر مي‌کند، اظهار داشت: اين اقدام در حفظ ويژگي‌هاي فرهنگي و هويتي صنايع‌دستي نيز موثر است.

محمدي در ادامه افزود: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بخش مهمي از فرهنگ و تاريخ کشورمان را تشکيل مي‌دهد.

وي اضافه کرد:‌ در حال حاضر مشکل مشترک نبود اطلاعات کافي از صادرات توليدات صنايع‌دستي است، که سعي در رفع آن داريم.

اردشير محمدي يادآور شد:‌ گمرک جمهوري اسلامي تلاش مي‌کند در تعامل با صادرکنندگان صنايع‌دستي و بررسي ميزان خروج چمداني اين توليدات آمار و اطلاعات دقيقي را به ثبت برساند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389031017